Friday, April 10, 2015

..EF#14 : Favorite cartoon character..

To be honest, I'm a bit confuse if I should talking about my favorite cartoon. So many cartoon characters that I have seen. From super hero to animal cartoon. Especially since I have a son, I memorized almost all cartoon movies :D

Every single day, I must be watching cartoon movie to accompany my son. And nowadays, so many new cartoon characters spread on the television, right ? Due that, I should choose cartoon movie for my son, wisely.

Actually when I was a kid, I used to watched Candy Candy. I'm collected any kind of stuff which had Candy Candy picture on it. The comics, note books, pencil case, well..you name it. I like it very very much. And after Candy Candy, I changed to Sailormoon. It was even more crazy. I remembered that I'm so obsessed to Sailormoon's star wand, hahaha But now, why all kind of those feelings have gone ya ? 

I always giggled when I remember those things. How can be I'm so addicted to their character ? :D

And now, speaking of my current favorite cartoon character, I like Dora the explorer very much :D. I bet...some people who knows me very well, will laughing at me out loud ;p Why ? because Dora  has a lot of knowledge. She is smart girl, though. I like the way how she explain something. Even my son likes her very much as well.

My son learns so much things from Dora. He knows about some letters, some numbers from Dora series. How can I not love Dora ? hihihihi *lebhey*

I'm collecting dvd of Dora since last year. So, definitely I will also introduce Dora to my daughter. I like her statement..yeayyyy....we made it...we made it... we made it :D

pic taken from here

And now, I'm obsessed to Dora hair, surely my daughter will have same hair shape like her, hahahaha...

27 comments:

  1. Replies
    1. Yeeaayy samaan... :D
      Dora series good for child learning ;)))

      Delete
  2. Pasti lucu ya nanti klu si gadis kecil haircutnya kek dora trus bawa2 ransel sambil teriak peta... peta heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan emang aku dari dulu suka ama anak perempuan yang potongan rambut bob kayak Dora gitu mba.. hihihi

      Delete
  3. Pascal juga suka nih nonton Dora waktu kecil. Bertanay pada map :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi samaan ya ama Pascal.. ;))

      Delete
  4. bisa belajar spanish juga ya kalo nonton dora :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi yg gue punya cuma ada bhs inggris doang..hihihi

      Delete
  5. May be your daughter will become an explorer too just like Dora Mba :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..amin..dan smoga smart juga kayak Dora Ya..:D

      Delete
  6. Aku kurang sabar nonton Dora.. Gemesss.. Bisa cepet sampai tujuan malah jd lama.. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha aku puuun....tp namanya bocil mah pada suka aja ya...
      Aku jadi suka karna kebawa anakku juga..:D

      Delete
  7. Aku juga dulu suka banget sama Candy Candy Deeees...
    Duh, pada kemana itu komiknya yah?

    Dah hatiku masih ngilu setiap kali teringat si Terry ...hiks...
    *mulai drama*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha teeehh...iya si Terry ganteeeng yaak walopun kartun..:D

      Delete
  8. Dora. That's a good one. For learning.

    Ryanfilewordpresscom

    ReplyDelete
  9. Dora tuh mengajarkan untuk optimis dan happy dalam ssegala situasi ya... berhasil berhasil berhasil... horeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyymbeer mbaa... selalu optimis :,D

      Delete
  10. Candy Candy...tak akan terlupakan...hahaha...masih penasaran, harusnya itu cerita masih ada kelanjutannya lagi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ya Lis... coba dibikin serial barunya yang 'kekinian' pasti bakalan laris manis banget deh itu serial..hihihihi

      Delete
  11. Pas nonton Dora dulu seringnya di Lativi, Mbak.. Aku seringnya teriak-teriak ngasih tau kalok ada si serigala itu yang dateng. Huahahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha samaaa..anakku juga suka heboh sendiri kalo ada serigalanya muncul... :D

      Delete
  12. Saya siy. Sukanya sama doraemon mbak...

    ReplyDelete
  13. Waaahhh... aku juga suka Dora as a character, tapi kalau nonton, aku bosen. Banyak nanya sih hahaha

    ReplyDelete
  14. wah dulu anak saya suka nonton film ini, bahkan sampai tiap hari.hehe

    ReplyDelete
  15. dora itu mudah diingat ya, suka sama rambutnya dora hihihih

    ReplyDelete